Integritetspolicy


WidsMob Technology Co., Limited tar skyddet av dina personuppgifter mycket seriöst och överensstämmer strikt med dataskyddslagarna. Personuppgifter samlas in på denna webbplats endast i den utsträckning som krävs av tekniska skäl. Den insamlade informationen kommer inte att säljas eller av någon annan anledning ges till tredje part. Följande uttalande ger dig en översikt över hur vi säkerställer detta skydd och vilken typ av data som samlas in för vilket syfte.


Webbplats

Du kan besöka de flesta områden på WidsMobs webbplats utan att lämna ut personlig information.

WidsMob loggar bara domännamnet, IP-adressen och webbläsartypen för våra webbplatsbesökare via våra webbserverloggfiler och analysverktyg med oregelbundna intervaller. Vi använder denna information för att logga global åtkomst till vår webbplats.

För vissa funktioner kommer vi att be att du ger Aiseesoft viss information så att den fungerar ordentligt. Du kan när som helst bestämma om du vill fortsätta med en instruktion som uppmanar dig att lämna information. I vissa fall kan du inte slutföra ett visst steg i processen om du inte vill lämna den begärda informationen. Till exempel kommer vi att begära personlig information i följande fall:

  • Om du beställer via vår webbutik, ber vi dig att lämna information som krävs för att behandla beställningen. Det kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och kreditkortsnummer eller bankuppgifter.
  • Om du prenumererar på ett nyhetsbrev. Om du anmälde dig för ett nyhetsbrev och inte längre vill ta emot det kan du när som helst avbryta prenumerationen genom att använda det prenumerationsalternativ som finns i e-postmeddelandet eller genom att skicka ett mail med hjälp av kontaktinformationen nedan.
  • När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in ​​de data som visas i kommentarformuläret och även besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att hjälpa till att upptäcka skräppost. En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (även kallad hash) kan skickas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Sekretesspolicyn för Gravatar-tjänsten finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.
  • Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggd platsdata (EXIF GPS) som ingår. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen.

Cookies

Cookies är små textfiler som lagras på din dator eller i din webbläsare. Cookies laddas i din webbläsare när du först använder en produkt eller tjänst. Cookies innehåller inte någon personlig information. Vi kan använda cookies för att identifiera den webbläsare du använder så att vår webbplats visas korrekt. Vi använder också cookies på olika platser på vår webbplats för att dokumentera ditt besök på WidsMob-webbplatsen och möjliggöra en effektivare webbdesign. Om du inte vill tillåta WidsMob eller någon annan att använda cookies kan du inaktivera cookieinstallationen via din webbläsarinställning. Även om du också har möjlighet att när som helst radera kakor från din dators hårddisk, kan du kanske inte använda några av funktionerna på vår webbplats, produkter och tjänster om du väljer att göra det.

  • Om du lämnar en kommentar på vår sida kan du välja att spara din namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet, så du behöver inte fylla i dina detaljer igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.
  • Om du har ett konto, och du loggar in på den här sidan, vill vi lägga in en tillfällig cookie för att bestämma om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.
  • När du loggar in kommer vi också att skapa flera cookies för att spara dina inloggningsuppgifter och dina skärmdisplayval. Inloggningskakorna varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer "Kom ihåg mig" kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningskakorna att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.


Tredjeparts Analytics-verktyg

Google Analytics

Vi använder följande analytikverktyg från tredje part för att bättre förstå din interaktion med vår webbplats och användningen av våra produkter / tjänster. Vårt yttersta mål är att skapa en mer användarvänlig upplevelse för dig:

Vi använder Google Analytics, en webbanalystjänst från Google, Inc. ("Google"). Google Analytics använder cookies för att göra det möjligt att analysera din användning av vår webbplats. Information om din användning av vår webbplats som cookie genererar överförs vanligtvis till en Google-server i USA och sparas där. Innan detta händer, förkortar och anonymiserar Google din IP-adress (Googles anonymiserade IP-process) om den är belägen inom en medlemsstat i Europeiska unionen eller i andra avtalsslutande medlemsstater i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Hela IP-adressen överförs till en Google-server i USA och sparas där endast i undantagsfall.

Denna anonymisering säkerställer att din IP-adress inte kan spåras tillbaka till dig. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen för att sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter för WidsMob och tillhandahålla ytterligare tjänster i samband med webbplats- och internetanvändning. Google kan överföra denna information till tredje part, där så är lämpligt, om det är lagligt eller om Google avtalar med tredje part för att behandla sådan information. Google associerar inte din IP-adress med andra Google-data. Genom att använda vår webbplats samtycker du uttryckligen till Googles insamling och lagring av dina uppgifter på det sätt och för de ändamål som beskrivs ovan.

Du har också möjlighet att förhindra att Google hämtar och bearbetar data som genereras av cookies och data relaterade till din användning av vår webbplats (inklusive din IP-adress) genom att ladda ner och installera ett Google-plugin.

Mer information om Google Analytics finns här.


e-handel

WidsMob använder säker server som hostas av WooCommerce som krypterar hela kundens personliga information inklusive namn, adress, kreditkortsnummer kreditkorts utgångsdatum etc. innan den skickas till oss. Kryptering fungerar för att förhindra skadlig användning av din personliga information.

Du kan hjälpa oss genom att även vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter när du är på Internet. Byt lösenord ofta med en kombination av bokstäver och siffror, och se till att du använder en säker webbläsare som Safari.

  • För att säkra din information i överföring använder vi SSL (Secure Sockets Layer Software) vid behov. Denna programvara krypterar informationen du skickar in.
  • Det här förstås naturligtvis också för kreditkortsbetalningar. Kreditkortsinformationen lagras endast tillfälligt och raderas efter överlåtelse till respektive betalningsleverantör
  • Det är viktigt att du vidtar försiktighetsåtgärder mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och din dator. Om du delar din dator med andra, bör du komma ihåg att alltid logga av efter varje session.

Installation och aktivering av programvara

Aktivering, provtillägg och upplåsning av fri programvara uppnås genom en aktiveringsrutin vid programstart. Denna process kräver inköpt e-postadress och en licensnyckel.

Aktivering av en fullversionsprogramvara kräver en aktiv Internetanslutning. Under processen etableras en anslutning till en licensservern och en validitetskontroll utförs. Ogiltiga licenser / licensnycklar eller nycklar som har använts flera gånger resulterar i att ett licensfel visas i programmet som försvinner när programmet har blivit aktiverat. Giltigheten av en produktlicens kommer automatiskt att kontrolleras online med jämna mellanrum.

Följande information sänds när du aktiverar ett program med en licensnyckel:

  • Licensnyckeln
  • En kontrollsumma
  • Produktkoden
  • Versionsnumren

Hur länge vi behåller dina data

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata obestämt. Det här är så att vi kan erkänna och godkänna eventuella följdkommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringsrad.

För användare som registrerar sig på vår hemsida (om någon) lagrar vi också den personliga information de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera deras personuppgifter till alla tidpunkter (utom deras användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Om du har ett konto på denna webbplats, eller ha lämnat synpunkter, kan du begära att få en exporterad fil av personuppgifter vi har om dig, inklusive all data som du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort eventuella personuppgifter om dig. Detta inkluderar inte analytisk data som vi är skyldiga att hålla för administrativa, juridiska eller säkerhets ändamål.


Övriga

  • Skydd av WidsMob och tredje part: Vi kommer att avslöja konton och personuppgifter om kunder, om vi är bundna av lag att göra det eller om utlämnande är nödvändigt för att genomdriva våra allmänna villkor eller andra avtal eller för att skydda våra rättigheter eller rättigheterna för utomstående. Detta inkluderar datautbyte med företag som specialiserat sig på att förebygga och minimera risken för kränkningar och kreditkortsbedrägerier. Vi säger uttryckligen att i detta sammanhang kommer inga uppgifter att skickas till de företag för ekonomiskt bruk som skulle strida mot denna integritetspolicy.
  • Med ditt samtycke: I alla andra fall informerar vi dig om personlig information ska lämnas ut till tredje part och ge dig chansen att ge ditt samtycke.

Kontakta WidsMob

Om användaren av någon anledning behöver kontakta WidsMob (inklusive att utöva någon av sina rättigheter i samband med dataskydd som anges ovan), vänligen kontakta [e-postskyddad]. WidsMob kommer att agera på användarens förfrågningar och tillhandahålla information gratis, förutom när förfrågningarna är uppenbart ogrundade eller överdrivna (särskilt på grund av deras upprepade karaktär), i vilket fall WidsMob kan ta ut en rimlig avgift (med hänsyn till de administrativa kostnaderna för att tillhandahålla informationen eller kommunikationen, eller vidta den begärda åtgärden), eller vägra att agera på begäran.
Blogg